tlf 4505 4505

Historikk

Seniorstøtten ble etablert 2001. Selskapet leverer pleie- og omsorgstjenester til både private kunder og kommuner. Seniorstøtten har spesielt god kompetanse og erfaring med å tilpasse tjenestene til private kunder med sammensatte behov.

Seniorstøtten og CityMaid Hjemmehjelp slo seg sammen 1. januar 2015. Bakgrunn for dette var ønsket om å bli en enda bedre leverandør med høyere fagkompetanse, større ressurser og tilstedeværelse i flere byer.CityMaid Hjemmehjelp har samarbeidet med kommuner siden tidlig 1990-tallet, og er største private leverandøren i de store kommunene.

Sammenslåingen gjør de to selskapene til den desidert største private leverandøren på hjemmehjelpstjenester i Norge. Med tilsammen over 30 års erfaring, har vi bygget sten på sten med kompetanse når det gjelder eldreomsorg, organisering, kommunalt samarbeid og logistikk.

I 2015 kjøpte Seniorstøtten AS 100% av Gråstein Seniorservice i Drammen. og i 2017 TryggHjemme AS i Kristiansand. I disse byene benytter vi derfor ikke merkevaren Seniorstøtten. 

Seniorstøtten konsern har virksomhet i Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Ullensaker, Bergen, Stavanger og Kristiansand. 

I juni 2018 startet Katja Dilling som daglig leder i Seniorstøtten AS. 

Vi har over 130 dyktige hjemmehjelpere fordelt på 8 byer, og i fremtiden vil det bli et økende behov for omsorg, som  vi ønsker å hjelpe til med.