tlf 4505 4505

Om Seniorstøtten - sammenslått med CityMaid hjemmehjelp

Seniorstøtten AS, slått sammen med CityMaid Hjemmehjelp, er norskeiet, og er i dag Norges største innen hjemmehjelpstjenester. Vi betjener de største byene, og vi er godkjent Fritt brukervalg leverandør i en rekke kommuner. Vi har erfarne og stabile hjemmehjelpere med godt humør. Vårt motto og mål er: Fast hjemmehjelp til faste tider.  Vi er opptatt av trygghet, stabilitet og god omsorg.

CityMaid ble etablert i 1987, og har hatt hjemmehjelpstjenester siden starten, og har samarbeidet med en rekke kommuner siden tidlig 1990 tallet. Vi har lang erfaring med samarbeid med kommuner, deres rutiner og rapporteringer. Vi blir evaluert av de kommunene vi samarbeider med årlig. Vi har prosedyrer og rutiner som skal sikre kvaliteten i leveransen.

Seniorstøtten ble etablert av Henning Aandal i 2001, og han har siden bygget sten på sten av erfaring. Sammen skal vi styrke tjenestene, kvaliteten og leveransen til å bli ikke bare Norges største på hjemmehjelp, men bli best på tjenesteleveranse til eldre.